XADO

2016.08.28 13:47

XADO

 

Fémkerámia a kenéstechnikában

A  XADO az egyetlen technológia a világon, amely működés közben képes a kopott, súrlódó fém alkatrészek feljavítására úgy, hogy egy fémkerámia réteget hoz létre azok felületén. 

Ezen új fémkerámia felület sokkal keményebb, simább és korrózióállóbb, mint az eredeti. 

Nem alkot külön réteget, beleötvöződik és elválaszthatatlanul kötődik a fémfelületbe.

A XADO NEM egy olajadalék!! 

A XADO NEM befolyásolja az olaj karakterisztikáját vagy viszkozitását, habár az olajat használjuk, hogy a XADO eljusson a motor mozgó alkatrészeihez. 

Ott a motor mozgó alkatrészei által generált hő és súrlódás elindít egy folyamatot. 

Amely ötvözi az olajban lévő mikroszkopikus fém részecskéket és a XADO hatóanyagát.

A XADO és a fém részecskék fém-kerámia, azaz CERMET (ceramic / metal) réteget hoznak létre, ami beleötvöződik a motor alkatrészeinek fém felületébe. 

Ez az új fémkerámia felület sokkal keményebb (XADO CERMET felület Rockwell értéke 320 (fém = 90; gyémánt = 420)) és simább, mint az eredeti fém alkatrész, és megmarad minimum 100,000 - 150,000 kilométeren keresztül.

Ezen fémkerámia felület hatására a motorban a súrlódás kisebb lesz, ezáltal a motor kisebb hőmérsékleten, és gazdaságosabban tud üzemelni.

 A XADO egy tökéletesen sima felületet hoz létre azáltal, hogy feltölti a fém alkatrészek mikro-sérüléseit, amiket a használat során a kopás okoz.

 Ezáltal a XADO növeli a kompressziót, csökkenti a fogyasztást, a zajt, a rezonanciát, és a káros anyag kibocsátást, valamint növeli a motor élettartalmát és tartósságát.

 

A XADO termékek elérhetőek teljes palettával, akár raktárkészletről is.