Autófelszerelés-autókiegészítők

 

Bottari autókiegészítők és autóápolás Olaszországból.

Bottari autókiegészítő termék kereső: www.nonstoptrade.hu/kiegeszito-termekek/bottari-termekek/

Történet:

Egy családi vállalkozástól egy cégig.

Amelynek logisztikai központja meghaladja az 50 000 négyzetmétert, és különféle értékesítési irodákkal rendelkezik szerte a világon. Az autók, motorkerékpárok, kerékpárok és haszongépjárművek kiegészítőinek forgalmazására szakosodott Bottari Spa mind a saját márkákkal jelen van: Bottari, R.Evolution, R.Evolution Girl, R.Evolution Motorbike, Gookbike, X-tra és Wiper hogy számos engedélyezett márkanévvel, köztük a Goodyearrel és a Gulf-rel.

Termékek:

A Mantuan cég, amely folyamatosan növekszik, több mint 9000 referenciát kínál. Az új javaslatok folyamatos és szüntelen keresése a termékek és a csomagolás kivitelezésével, a magas színvonalú előírásokkal, a minőség és az ár közötti kiváló kapcsolat megőrzése mellett pedig a fő cél, amely a Bottari Spa célja a fogyasztót.

A Bottari termékeket a piacon minden forgalmazási csatornán keresztül értékesítik, például: speciális autótartozék-üzletek, pótalkatrészek és karosszériák, autó kiegészítők nagykereskedői, nagykereskedelem, szupermarketek, brico, közúti és autópálya üzemanyag-töltő állomások, gumiabroncs-üzletek, műhelyek , autókereskedés, hardver stb.