Autóápolás

Sonax autóápolási termékek Németországból.

Sonax autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/kiegeszito-termekek/autoapolo-termekek/sonax/

Történet:

A SONAX kutatási osztálya elkötelezett amellett, hogy a jó termékeket még jobbá tegye. 

Az állandó innovációs tevékenység biztosítja, hogy a SONAX innovációk folyamatosan vonzzák a figyelmet a piacon. Az olyan vezető autómagazinok, mint például az "Auto Bild", az "auto motor und sport" vagy az "Auto Zeitung" által végzett termékteszt kiváló eredményei újra és újra bebizonyítják a SONAX kutatás és fejlesztés magas kompetenciáját.

Ezzel a minőséggel a SONAX megfelel a legmagasabb szakmai előírásoknak, és erős partnerként képviseli magát a nemzetközi motorsportban. 

Ezt megerősítik a Hans-Joachim Stuck, Michael Schumacher vagy Ayrton Senna, valamint az utóbbi időben a Formula E-vel fennálló partnerségek.

Annak ellenére, hogy az ezüst tisztítószerektől kezdve a világhírű prémium gyártóig mindenféle ápolószert gyártottak, a SONAX mindig is regionálisan gyökerező családi vállalkozásként működött.

Ma kap a SONAX-ot világszerte több mint 100 országban. Az export részesedése meghaladja a 43 százalékot. 

A SONAX termékek világszerte a "Németországban gyártott" legmagasabb minőséget képviselik, és kiemelkedő hatásukkal és példaértékű termékteljesítményükkel hatnak le. 

Ezt hangsúlyozza a teszt sorozatok és a független intézmények, például a DEKRA vagy a GTÜ által a SONAX termékeknek odaítélt díjak sora.

K2 autóápolási termékek Lengyelországból, minőség elérhető áron.

K2 autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/k2-termekek/autoapolas/

Történet:

A nagyszerű és megbízható autók a szenvedélyünk, amelyet meg akarunk osztani az ügyfelekkel. A közel 20 évvel ezelőtt létrehozott K2 márka, amely világszerte több mint 90 országban jelen van, segít megőrizni az autók megjelenését és teljesítményét, mint az új. ISO 9001: 2008 és ISO 14001: 2004 tanúsítvánnyal is rendelkezünk. 

 

Moje Auto autóápolási termékek Lengyelországból.

Moje Auto autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/kiegeszito-termekek/autoapolo-termekek/moje-auto/

Történet:

Moje Auto, autó kozmetikumok, kiegészítők és hűtőfolyadékok lengyel márkája.

A Moje Auto lengyel kozmetikai és autókémiai márka. 15 évvel ezelőtt alapították azok számára, akik szeretnének minden részlettel vigyázni autójukra. 

A jelenlegi termékválaszték a felhasználókkal való állandó interakció eredményeként jön létre, akik döntő hangot képviselnek az ajánlat létrehozásában.

Az autó kozmetikumoknak teljes körűnek kell lenniük. 

Tartalmazzon minden szükséges test- és belsőápolási terméket.

Kövesse a piaci trendeket.

Amint ezt a Moje Auto kozmetikai készítménnyel impregnált törlőkendő sorozat bevezetése is bizonyítja. 

Ez a rendkívül praktikus tárolási és kényelmesen használható megoldás megegyezik az aeroszol termékekkel.