Autóápolás

Turtle-Wax autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/auto-motorkerekpar-karbantarto-termekek/autoapolo-termekek/turtle-wax/

A Turtle Wax egy amerikai autóipari-autóápolási termékeket gyártó cég. A céget Benjamin Hirsch alapította Chicagóban 1941 -ben, és jelenleg az Illinois állambeli Addisonban van a székhelye, miután 2016-ban költözött az illinoisi Willowbrook- ból.
 

Hirsch fő termékét, a folyékony autóviaszt eredetileg Plastone-nak hívták, mígnem Hirsch megváltoztatta a termék nevét, hogy létrehozza a teknősbéka kemény héjával való társítást.
 

A Turtle Wax a világ legnagyobb autóipari-autóápolási termékgyártó cége.

Termékek:

A cég elsődleges termékvonalai közé tartoznak az autók tisztító és fényesítő termékei, beleértve az üveget , festett felületeket, bevonat nélküli fémeket, bőrt, kerekeket és gumiabroncsokat. 2017-től a Turtle Wax elsősorban a lakossági fogyasztói piacot szolgálja ki; a vállalat 2013-ban eladta a professzionális részletezőkre és kereskedelmi autómosókra összpontosító professzionális termékek üzletágát a cambridge-i, ontariói székhelyű Transchem Inc.-nek. A Turtle Wax nem autóipari alkalmazásokhoz is forgalmazta tisztítószereit.

A Turtle Wax a Marvel Mystery Oil és CD-2 márkanév alatt is kínál autóipari vegyszereket , például motorkezelő termékeket és formulaolajokat . Ezenkívül a cég teljes körű szolgáltatást nyújtó autómosó létesítményeket üzemeltet a Chicago nagyvárosi körzetében .

A Turtle Wax Pro márkát a kanadai Cambridge-ben található Transchem Group külön üzemelteti

Sonax autóápolási termékek Németországból.

Sonax autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/auto-motorkerekpar-karbantarto-termekek/autoapolo-termekek/sonax/

Történet:

A SONAX kutatási osztálya elkötelezett amellett, hogy a jó termékeket még jobbá tegye. 

Az állandó innovációs tevékenység biztosítja, hogy a SONAX innovációk folyamatosan vonzzák a figyelmet a piacon. Az olyan vezető autómagazinok, mint például az "Auto Bild", az "auto motor und sport" vagy az "Auto Zeitung" által végzett termékteszt kiváló eredményei újra és újra bebizonyítják a SONAX kutatás és fejlesztés magas kompetenciáját.

Ezzel a minőséggel a SONAX megfelel a legmagasabb szakmai előírásoknak, és erős partnerként képviseli magát a nemzetközi motorsportban. 

Ezt megerősítik a Hans-Joachim Stuck, Michael Schumacher vagy Ayrton Senna, valamint az utóbbi időben a Formula E-vel fennálló partnerségek.

Annak ellenére, hogy az ezüst tisztítószerektől kezdve a világhírű prémium gyártóig mindenféle ápolószert gyártottak, a SONAX mindig is regionálisan gyökerező családi vállalkozásként működött.

Ma kap a SONAX-ot világszerte több mint 100 országban. Az export részesedése meghaladja a 43 százalékot. 

A SONAX termékek világszerte a "Németországban gyártott" legmagasabb minőséget képviselik, és kiemelkedő hatásukkal és példaértékű termékteljesítményükkel hatnak le. 

Ezt hangsúlyozza a teszt sorozatok és a független intézmények, például a DEKRA vagy a GTÜ által a SONAX termékeknek odaítélt díjak sora.

K2 autóápolási termékek Lengyelországból, minőség elérhető áron.

K2 autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/auto-motorkerekpar-karbantarto-termekek/autoapolo-termekek/k2/

Történet:

A nagyszerű és megbízható autók a szenvedélyünk, amelyet meg akarunk osztani az ügyfelekkel. A közel 20 évvel ezelőtt létrehozott K2 márka, amely világszerte több mint 90 országban jelen van, segít megőrizni az autók megjelenését és teljesítményét, mint az új. ISO 9001: 2008 és ISO 14001: 2004 tanúsítvánnyal is rendelkezünk. 

 

Moje Auto autóápolási termékek Lengyelországból.

Moje Auto autóápolási termék kereső: www.nonstoptrade.hu/auto-motorkerekpar-karbantarto-termekek/autoapolo-termekek/moje-auto/

Történet:

Moje Auto, autó kozmetikumok, kiegészítők és hűtőfolyadékok lengyel márkája.

A Moje Auto lengyel kozmetikai és autókémiai márka. 15 évvel ezelőtt alapították azok számára, akik szeretnének minden részlettel vigyázni autójukra. 

A jelenlegi termékválaszték a felhasználókkal való állandó interakció eredményeként jön létre, akik döntő hangot képviselnek az ajánlat létrehozásában.

Az autó kozmetikumoknak teljes körűnek kell lenniük. 

Tartalmazzon minden szükséges test- és belsőápolási terméket.

Kövesse a piaci trendeket.

Amint ezt a Moje Auto kozmetikai készítménnyel impregnált törlőkendő sorozat bevezetése is bizonyítja. 

Ez a rendkívül praktikus tárolási és kényelmesen használható megoldás megegyezik az aeroszol termékekkel.